Vídeos realitzats per agrupacions i membres de la Unió Musical L’Eliana

Concert de Festes

Un any més les Agrupacions de la Unió Musical L’Eliana realitzen els seus concerts de les festes Patronals.Des de la Unió Musical L’Eliana continuem fent Música.

accedir

Audició de Cant

Els alumnes de cant ens ofereixen l’audició de fí de curs baix la supervisió de la professora Alexia Vázquez de Prada. Esperem que us agradi.

accedir

Audició de Piano

Us presentem l’audició dels alumnes de piano en dos vídeos, un dels alumnes dels professors Miguel Puchol i Adriana Peña, i l’altre dels professors Aida Gadea i Andreu Soler. Esperem que us agradi.

accedir

Audició de Flautes

Les professores Alicia Izquierdo i Neus Sanmartín ens presenten al seus alumnes en l’audició de fí de curs amb entrevista inclosa al flauta solista de l’orquestra de València Salvador Martínez.

accedir

Audició de Guitarres

Els mestres de guitarra, Germán Cotanda Ramón, Fran Oltra Faus i Germán Cotanda Castillo ens presenten l’audició de fí de curs dels seus alumnes. Esperem que us agradi.

accedir

3 vídeos de Percume

L’Agrupació de percussió Percume ens ofereix tres peces musicals, interpretades des de casa amb els instruments que cada membre tenia al seu abast. Esperem que us agrade. Des de la Unió Musical continuem fent música.

accedir

Audició d’alumnes de prova d’accés

En aquesta audició els alumnes de prova d’accés de l’Escola de la Unió Musical L’Eliana que ens demostren la seua preparació per accedir a les Ensenyances Professionals interpretant una de les obres que han preparat per a la prova. Els desitgem molta sort a tots.

accedir

CONCERT ONLINE DEL GRUP INSTRUMENTAL

L’Escola de la Unió Musical L’Eliana vol presentar el concert online a càrrec del grup instrumental dirigit per Miguel Peñarrocha Gil.Els alumnes interpretaran «Resistiré».Enhorabona a tots per aquest Concert.Des de la Unió Musical L’Eliana continuem fent Música.

accedir

CONCERT ORQUESTRA SIMFÒNICA III

Els músics i el director Pep Larrosa García de l’Orquestra Simfònica de la Unió Musical L’Eliana continuen amb els seus concerts online.Enhorabona per la vostra interpretació.Des de la Unió Musical L’Eliana seguim fent Música.

accedir

2n Concert on-line del Grup de Guitarres

Grup d’alumnes de guitarra de l’Escola de Música de la Unió Musical L’Eliana realitzant un concert online, l’obra es diu Green Holm.Enhorabona als músics i al seu director German Cotanda Ramón per la seua interpretació.Des de la Unió Musical L’Eliana seguim fent música.

accedir

Grup de Guitarres

L’agrupació de l’escola de la Unió Musical L’Eliana també continua fent Música des de casa amb l’intèrpretació de GuitarTalk.Enhorabona als alumnes de guitarra i al seu mestre Germán Cotanda Ramón.

accedir

Orquestra de Guitarres concert on-line

Seguim en les aportacions musicals a la Unió Musical L’Eliana, aquesta ocasió és el torn de l’Orquestra de guitarres,els músics i el seu director Germán Cotanda Ramón interpretaran online l’obra Amarcord.Enhorabona a tots els components.Des de la Unió Musical L’Eliana continuem fent Música.

accedir

Orquestra Infantil concert del dia de la mare

En un día como aquest, no podría faltar la Música per felicitar a totes les mares que son úniques i s’esforcen dia a dia perquè no ens falte de res, sempre al nostre costat guiant-nos en la nostra vida.Des de la Unió Musical L’Eliana moltes felicitats a les nostres MARES i a totes les MARES…

accedir