Vídeos realitzats per agrupacions i membres de la Unió Musical L’Eliana

CONCERT ORQUESTRA SIMFÒNICA III

Els músics i el director Pep Larrosa García de l’Orquestra Simfònica de la Unió Musical L’Eliana continuen amb els seus concerts online.Enhorabona per la vostra interpretació.Des de la Unió Musical L’Eliana seguim fent Música.

accedir

2n Concert on-line del Grup de Guitarres

Grup d’alumnes de guitarra de l’Escola de Música de la Unió Musical L’Eliana realitzant un concert online, l’obra es diu Green Holm.Enhorabona als músics i al seu director German Cotanda Ramón per la seua interpretació.Des de la Unió Musical L’Eliana seguim fent música.

accedir

Grup de Guitarres

L’agrupació de l’escola de la Unió Musical L’Eliana també continua fent Música des de casa amb l’intèrpretació de GuitarTalk.Enhorabona als alumnes de guitarra i al seu mestre Germán Cotanda Ramón.

accedir

Orquestra de Guitarres concert on-line

Seguim en les aportacions musicals a la Unió Musical L’Eliana, aquesta ocasió és el torn de l’Orquestra de guitarres,els músics i el seu director Germán Cotanda Ramón interpretaran online l’obra Amarcord.Enhorabona a tots els components.Des de la Unió Musical L’Eliana continuem fent Música.

accedir

Orquestra Infantil concert del dia de la mare

En un día como aquest, no podría faltar la Música per felicitar a totes les mares que son úniques i s’esforcen dia a dia perquè no ens falte de res, sempre al nostre costat guiant-nos en la nostra vida.Des de la Unió Musical L’Eliana moltes felicitats a les nostres MARES i a totes les MARES…

accedir

Orquestra Infantil

Actuació online de l’orquestra infantil de l’escola de música de la Unió Musical L’Eliana. Gran treball del mestre Pep Larrosa Garcia..

accedir