CALENDARI D’AUDICIONS

  • Dia 25 de juny. TROMPETES I TROMPES
  • Dia 26 de juny. GUITARRES I MÚSICA I HARMONIA MODERNA
  • Dia 27 de juny. FLAUTES,  VIOLONCEL I VIOLINS
  • Dia 28 de juny. SAXOS I CLARINETS
  • Dia 29 de juny. PIANOS I CANT
  • Dia 30 de juny. PERCUSSIÓ, BOMBARDÍ, TROMBÓ, DOLÇAINA, FAGOT
  • Dia 1 de juliol. SENSIBILITZACIÓ MUSICAL, JARDÍ MUSICAL

Audicions de Nadal 2020

Des de la Unió Musical L’Eliana volem felicitar els Nadals amb els Concerts de les nostres agrupacions i les audicions que els nostres alumnes de l’escola han realitzat amb molta il·lusió i esforç. Esperem que us agraden i us desitgem un Bon Nadal i un Feliç Any 2021. Grup de Corda Grup de Guitarres Grup…

Leer más

Audició de Cant

Els alumnes de cant ens ofereixen l’audició de fí de curs baix la supervisió de la professora Alexia Vázquez de Prada. Esperem que us agradi.

Leer más

Audició de Piano

Us presentem l’audició dels alumnes de piano en dos vídeos, un dels alumnes dels professors Miguel Puchol i Adriana Peña, i l’altre dels professors Aida Gadea i Andreu Soler. Esperem que us agradi.

Leer más

Audició de Flautes

Les professores Alicia Izquierdo i Neus Sanmartín ens presenten al seus alumnes en l’audició de fí de curs amb entrevista inclosa al flauta solista de l’orquestra de València Salvador Martínez.

Leer más

Audició de Guitarres

Els mestres de guitarra, Germán Cotanda Ramón, Fran Oltra Faus i Germán Cotanda Castillo ens presenten l’audició de fí de curs dels seus alumnes. Esperem que us agradi.

Leer más

Audició d’alumnes de prova d’accés

En aquesta audició els alumnes de prova d’accés de l’Escola de la Unió Musical L’Eliana que ens demostren la seua preparació per accedir a les Ensenyances Professionals interpretant una de les obres que han preparat per a la prova. Els desitgem molta sort a tots.

Leer más