CALENDARI DE PREINSCRIPCIONS I MATRÍCULES

La Unió Musical L’Eliana amplia la seua oferta formativa musical per al curs 2019/2020, en el seu afany de poder oferir a tota la gent un ensenyament musical d’acord amb els seus interessos i inquietuds.

Les preinscripció es podrà realitzar en horari d’oficina (de dilluns a divendres de 16.30 a 20.30 h.) o emplenant el formulari que figurarà en la nostra pàgina web a partir del 6 de maig de 2019.

Les matrícules es realitzaran exclusivament en l’oficina en l’horari indicat anteriorment. Es recomana respecten les dates establides, ja que les sol·licituds fora de termini, estaran subjectes a la disponibilitat de places lliures, si n’hi haguera.

Per a ampliar informació, pot descarregar-se el Butlletí Informatiu del curs 2019-2020 (PDF).

OFERTA FORMATIVA

 • SENSIBILITZACIÓ MUSICAL: dirigit a xiquets de 6 mesos a 4 anys on es comencen a familiaritzar amb la música aportant-los tots els seus beneficis i compartint amb els pares el desenvolupament intel·lectual, auditiu, sensorial i motriu millorant la seua capacitat d’aprenentatge.
 • JARDÍ MUSICAL (dos cursos): per a xiquets de 5 i 6 anys. Es basen en un tractament pedagògic específic per al descobriment i desenvolupament de les capacitats expressives, musicals i motrius que permeten posteriorment l’aprenentatge del llenguatge musical i l’elecció d’un instrument.
 • PREPARATORI o INICIACIÓ: per a xiquets a partir de 7 anys on s’adapten continguts, tant per als alumnes que han realitzat jardí musical, com per a aquells alumnes de nou ingrés sense coneixements de llenguatge musical.
 • INICIACIÓ ADULTS: per a tots aquells que tinguen a partir de 16 anys i vulguen aprendre llenguatge musical
 • ENSENYANCES ELEMENTALS (quatre cursos): que tenen com a objectiu dotar als alumnes dels coneixements bàsics per a aconseguir una lectura avançada de partitures i aprofundir en l’estudi del Solfeig i instrument com a base de tota l’educació musical.
 • INSTRUMENT (quatre cursos): on l’alumne adquireix uns coneixements bàsics de l’instrument, així com, la tècnica i el domini d’aquest per a la interpretació d’una partitura musical.Les especialitats instrumentals que s’imparteixen són les següents:
  • Cant (Clàssic i modern), Repertori i Rehabilitació Vocal.
  • Corda: Contrabaix, Guitarra (clàssica, flamenca i elèctrica), Baix elèctric, Viola, Violí, Violoncel i Instrument de pua.
  • Percussió
  • Piano, acordió i arpa.
  • Vent-fusta: Clarinet, Fagot, Flauta, Oboé, Saxofon i Dolçaina.
  • Vent-metall: Bombardí, Fiscorn, Trombó, Trompa, Trompeta i Tuba.
 • MÚSICA I HARMONIA MODERNA: per a alumnes adults que hagen superat els Ensenyaments Elementals i vulguen tocar en grup adquirint coneixements d’harmonia moderna i xifrat.
 • INFORMÀTICA MUSICAL: dirigit a alumnes amb coneixements musicals que estiguen interessats en programes d’edició de partitures.
 • ENSENYANCES PROFESSIONALS: l’Escola prepara als alumnes perquè puguen accedir a qualsevol curs d’Ensenyances Professionals en un Conservatori.
 • MUSICOTERÀPIA: és una teràpia en la qual s’usa la música i els elements musicals amb la finalitat de millorar la comunicació l’aprenentatge i la qualitat de vida en els éssers humans. Pot resultar beneficiosa per a qualsevol amb alguna patologia o sense ella. La teràpia està dirigida per un music-terapeuta especialitzat per a restaurar, mantindre i incrementar la salut mental o física. Per a això, s’utilitzen tècniques expressives i receptives com la improvisació musical, el treball amb cançons, moviment, estimulació d’imatges i sensacions a través del so, relaxació, etc.
 • REHABILITACIÓ VOCAL: per a tots aquells amb problemes vocals i que busquen a través del cant una teràpia complementària a rehabilitació. Apte per a tots els professionals que utilitzen la veu com a element principal en el seu treball.

NOVES ESPECIALITATS

 • UKELELE
 • CULTURA MUSICAL: per a persones adultes, amb o sense coneixements de música, que vulguen tindre o ampliar coneixements d’història o cultura musical.

CALENDARI DE PREINSCRIPCIONS I MATRÍCULES

ALUMNES NOUS

PREINSCRIPCIÓ ……………………………………………………….6 AL 15 DE MAIG

LLISTA DE ADMESOS I PLACES                                                                                                                                                          D’INSTRUMENT ………………………………………………………..20 DE MAIG

MATRÍCULA …………………………………………………………….3 AL 12 DE JUNY

PROVA DE NIVELL D’ACCÉS A L’ESCOLA ………………………27 DE JUNY

ALUMNES DE L’ESCOLA

MATRÍCULA DE INSTRUMENT ………………………………………27 AL 31 DE MAIG

DATA MÀXIMA COMUNICACIÓ DE                                                                                                                                                BAIXA PRÒXIM CURS …………………………………………………24 DE JUNY

LLISTATS DEFINITIUS I HORARIS …………………………………..3 DE JULIOL

ENSENYANCES PROFESIONALS

PREINSCRIPCIÓ ………………………………………………………..24 AL 28 DE JUNY

DATA MÀXIMA COMUNICACIÓ DE                                                                                                                                              BAIXA PRÒXIM CURS………………………………………………….24 DE JUNY

PROVES DE ACCÉS …………………………………………………..4 DE JULIOL

MATRÍCULA ……………………………………………………………..8 AL 12 JULIOL

LLISTATS DEFINITIUS I HORARIS …………………………………..22 DE JULIOL

FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ

  Nombre del Alumno/a - Nom de l’alumne/a:

  Nombre y apellidos padre/madre/tutor - Nom i cognoms del pare/mare/tutor:

  Email:

  E-mail del tutor:

  Domicilio - Adreça:

  Población - Població:

  Teléfono - Tèlefon:

  Móvil - Mòbil:

  Código Postal - Codi Postal:

  Fecha de nacimiento del alumno - Data de naixement de l'alumne:

  DNI:

  Solicita plaza para curso - Demana plaça per curs de:

  Señalar nº curso si procede (Elementales, adultos o profesionales)- Assenyalar nº curs si escau (Elementals, adults o professionals):

  Instrumento / Instrument:

  Musicoterapia/Musicoterapia:

  Horario de salida del colegio/trabajo - Horari d’eixida del col.legi/treball:

  Prefiere horario: Mañana o Tarde - Prefereix horari: Matí o Vesprada:

  Estudios musicales realizados - Estudis musicals realitzats:

  Centro donde realizó estudios musicales - Centre on va realitzar estudis musicals:

  Observaciones - Observacions: